Home / Pers / Perscommunique / 09/10/2015 : inwijding van 30 sociale woningen bij Sorelo
Home / Pers / Perscommunique / 09/10/2015 : inwijding van 30 sociale woningen bij Sorelo

09/10/2015 : inwijding van 30 sociale woningen bij Sorelo

Project : Sint-Jozef

PERSCOMMUNIQUE

Web version

 

 

 

 

Adres:

Saint-Jospehstraat, 15-21-27 te 1140 Evere

  

11u30

 

 

 

 

 

 

  

   

 

 

Op vrijdag 09 oktober 2015 zal de inwijding van een gerenoveerd gebouw, Sint-Jozefstraat 15 te 1140 Evere, plaatsvinden in het kader van het vierjarenprogramma 2006-2009 van renovatiewerken en bouwen van sociale woningen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Het project » Sint-Jozef » is een project van totaalrenovatie van het gebouw. Het bevat voortaan 30 woningen waarvan bijna een derde voor grote gezinnen. De renovatiewerken laten een vermindering van bijna 75% in de energienoden toe. Bovendien is er een recuperatiesysteem voor regenwater voor de schoonmaak en het sanitair ter beschikking van de huurders.

Deze inhuldiging zal gehouden worden in aanwezigheid van: Mevrouw Céline FREMAULT Minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Huisvesting, Levenskwaliteit, Leefmilieu en Energie, Mijnheer Pierre MUYLLE, wnd. Burgemeester van de gemeente Evere; Mevrouw Brigitte DEPAUW, Voorzitter van de BGHM en Mijnheer Fabrice CUMPS, Vice-voorzitter en Afgevaardigd bestuurder van de BGHM.

Voor meer info : aarzel niet om volgende link te consulteren :

Technische fiche

Uitnodiging


 

De BGHM is de Brusselse Gewestelijke Huisvestingsmaatschappij. Zij is hoofdzakelijk bevoegd voor openbare huisvesting met sociaal overwicht en houdt toezicht op de openbare vastgoedmaatschappijen (OVM’s) die op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest actief zijn.

    In 2015 viert de BGHM haar 30e verjaardag! Voor meer informatie:  www.bghm.irisnet.be

 

Document acties